Vægt vedligeholdelse med Nupo One Meal

Vægt vedligeholdelse med Nupo One Meal

Det er som sådan ikke en kur når man vælger at holde sin vægt med Nupo One Meal – jeg bruger det til ikke at overspise i løbet af dagen, og så har jeg kontrol over mit kalorieindtag. Jeg behøver ikke tænke på at jeg skal handle og lave mad – jeg kan tage en af disse Nupo One Meals med på farten, og undgår på den måde at min bil pludselig drejer af og kører ind på tanken og jeg så får købt lidt fyldte skildpadder. Det var nemlig det jeg gjorde tidligere, når jeg var ude at køre og syntes at jeg lige havde brug for et eller andet. Så fandt jeg ud af at jeg kunne holde min vægt, hvis jeg bare altid havde en af disse Nupo One Meals – jeg har også altid en af dem med i min sports taske, da disse er nemme at drikke, og indeholder alt det min krop har brug for.

Favoritten fra Nupo.com

det er så deres One Meal Bar, som de har i flere forskellige smagsvarianter – og så har de også de protein barer der har ekstra protein i, som er super gode til min træning og min søde tand. På den måde fristes jeg heller ikke til at spise slik og chokolade. Jeg er og har altid været meget tilfreds med nupo, både til vægttab og vægt vedligeholdelse, men også deres hjemmeside og deres hurtige levering for ikke at tale om deres gode kundeservice – for er der noget man er i tvivl om kan man bare ringe.