Tid til fordybelse på ferien

Tid til fordybelse på ferien

Når du rejser, kan det være dejligt at finde et rejsemål, der byder på tid til fordybelse på ferien. Hverdagen er for mange en heksegryde, hvor der skal smøres madpakker, arbejdes, handles ind og vaskes tøj. Ferien er et velfortjent åndehul, og derfor plejer jeg at bruge netop ferien til mere rolige aktiviteter frem for at hoppe ind i en forlystelsespark eller springe i faldskærm. Hverdagen er actionpakket nok. Den gode ferie for mig er en ferie, der balancerer hverdagens puls. Derfor læser jeg gerne, tager i kirke og beder en bøn
eller drager ud i naturen, hvor ingen og intet vil mig noget. Langt væk fra storbyens farver og lyde. Helt ind i stilheden, hvor man kan høre vandet skvulpe og fuglene lande på vandoverfladen
Det er ren luksus for mig. Lige nu sidder jeg for eksempel i Italien langt oppe ad en østvendt bjergside, hvor jeg kan lade mine øjne vandre ud over bjergsiderne omkring mig.