Så har jeg lige været inde og besøge smykkedillen for at se om der var en guld halskæde som jeg kunne forære mit barnebarn der lige om lidt er blevet student – nu er hun jo godt nok stadig en pige, men trods det, så er et jo under kategorien halskæder til kvinder jeg måtte ind og kigge på – selvom mit barnebarn mest er til guld og guldhalskæder, så var der nu også en rigtig sød sølv halskæde, som jeg godt kunne se hende i. Men jeg turde faktisk ikke gå uden om hendes ønske om guld, så det blev det jeg gik efter. Der var godt nok mange flotte guld halskæder til kvinder, men for mig var det vigtigt at den også passede til en ung pige, og ikke var for konet. Men da jeg var inde på Smykkedillen.dk var der et kæmpe udvalg af forskellige halskæder til kvinder og også indenfor en rimelig pris – der var selvfølgelig også guld halskæder i den lidt dyrere ende, men det må være forældrene der køber sådan en til hende.

Jeg fandt en enkelt og sød guldhalskæde til mit barnebarn, den var med en lille perle i for enden, og den ville passe til alt hendes tøj. Heldigvis kunne den byttes, hvis jeg nu havde valgt helt forkert.
Jeg kunne se at de mest populære halskæder på siden var fra Georg Jensen og fra Mie Moltke – og selvfølgelig blev det en af dem. Jeg kan så fortælle at det vagte stor begejstring hos mit barnebarn – hun var himmel henrykt for halskæden jeg havde valgt, og hun ville bestemt ikke bytte den.
Nu var der faktisk også lige en halskæde som jeg selv kunne tænke mig, men den må lige komme på min ønskeliste til min fødselsdag, så må ungerne da lige skillinge sammen, så jeg kan få den.
Barnebarnets halskæde kom hurtigt efter bestillingen, og jeg var enormt glad for at den også lignede det der var vist på billedet – når jeg lige skriver det, er det fordi, jeg andre steder fra var blevet skuffet.