Skab resultater med adhelp

Skab resultater med adhelp

Når man er virksomheds ejer, er en af målene at skabe resultater af en eller anden slags. Denne passion har jeg da også for min virksomhed. Under Corona’en skete der bare noget på vores resultater, og jeg måtte til at finde alternative måder, at vende skuden igen til at skabe bedre resultater. Jeg var klar over at jeg måtte ud over stepperne og markedsføre min online – ikke lige min stærke side, me med Google som min lille hjælper fandt jeg frem til nogle eksperter der hed adhelp.dk. Det lød meget tiltalende at få samlet alle mine online aktiviteter et sted – både hjemmesiden, SEO og markedsføring. Så jeg tog fat på dem, for at høre hvad det var de kunne tilbyde mig – og så jeg forstod hvad det var de talte om.

SEO og Markedsføring fra adhelp.dk

Hjemmesiden havde vi jo allerede, den blev så lige tilpasset, så den var en del hurtigere når man søgte på den på nettet, en lille men meget vigtig detalje, som jeg ikke havde været opmærksom på. SEO og markedsføring blev iværksat med hjælp fra adhelp, og så skete der noget. Ikke lige med det samme, men efter et par måneder begyndte der at ses bedre resultater, og vi havde haft mange flere henvendelser end tidligere – skuden var vendt og begyndt at sejle med strømmen igen. Resultaterne taler for sig selv – adhelp kan det der skal til, for at så skubbet gang i omsætningen. For mig har deres markedsføring af min virksomhed virkelig båret frugt.