Hvad skal du gøre med dit brugte IT?

Hvad skal du gøre med dit brugte IT?

Du har efterhånden fået anskaffet dig så meget brugt IT, at du godt kan se, at det begynder at knibe med pladsen til, hvor du skal opbevare det henne.

Til at starte med havde du dedikeret et rum til dine IT-projekter, men de her projekter er begyndt at snige sig ind i andre rum, hvilket generer familien en del.

Der kommer jo løbende nyt IT til, som der med tiden bliver til brugt IT, og nogle gange anskaffer du det, fordi det er nyt og spændende, men ligesom med børn og deres legetøj, så går der ikke lang tid, før man hellere vil have noget andet at lege med, og det skal helst være nyt.

Du har heller ikke et overblik over, hvad du egentlig har af forskelligt IT, og det er svært nok i sig selv at finde en reservedel, og når det endelig sker, så er der ingen garanti for, at det faktisk virker længere.

Så sandheden er, at du heller må se at få gjort noget af alt det brugte IT – men hvad vil du gøre?

Der er mange måder at bortskaffe ens brugte IT på

Til at starte med kan du jo se på muligheder for opkøb af brugt it, for det kan måske medføre, at du kan tjene lidt på det, og hvis opkøberne ligefrem selv kommer ud til dig for at hente det, så slipper du også det besvær.

Der er mange muligheder for den slags salg, for du kan jo sætte dit brugte IT i system og sætte det til salg på nettet.
Man ved aldrig om noget, man selv mener, ikke er noget værd, har en helt speciel plads hos andre, så man ender med at kunne få en del for det

Men man kan ikke have uendelig tålmodighed med, at tingene bliver købt, så man må hellere se med tiden, hvad man skal gøre med resterne.

Hvis de ikke kan bruges som reservedele, så er der ikke andet for at gøre, end at det må betragtes som skrald, som man kan komme af med på mange forskellige måder – så længe man husker at sortere det.