Solceller er IKKE grimme

Solceller er IKKE grimme

Det er en udbredt misforståelse, at solceller skulle være nogle grimme størrelser, hvorfor en masse mennesker holder sig fra at se på Solcelle priser af netop den grund.
Det skal da ikke kunne udelukkes, at solceller i deres vårtid ikke var særligt kønne at kigge på, for dengang havde man ikke så mange muligheder at gøre godt med, og man skulle helst lave dem praktiske end pæne.
Med tiden har man så kunnet gøre dem mindre eller bare skabe dem efter, hvordan den enkelte ønsker at have dem, hvorfor de kan være store, men de kan også være små. Det handler jo blandt andet om, hvor mange man skal bruge, så man kan jo altid vælge at benytte sig af et mindre antal.
Hvis man så alligevel uanset hvad mener, at solceller ikke er pæne at kigge på, så kan man altid have dem placeret på den side af taget, hvor man ikke kigger så tit, eller man kan placere dem i haven i et område, hvor man ikke kommer så tit. Bare der er sol til dem.

Der er skam pæne solceller derude

Det handler i lige så høj grad også om, at man skal vænne sig til at kigge på de solceller, og det kan jo være en stor omvæltning til at starte med, hvorfor man måske skal vælge et mindre antal til at starte med, så man kan vænne sig til dem, og så kan man altid senere vælge nogle flere, så man gradvist tilvænner sig at kigge på dem.
Ellers er der jo forskellige udbydere at vælge blandt, så man kan vælge et sted fra, hvor de laver pæne solceller, så man kan vælge dem, man bryder sig om at kigge på.
Ellers er det jo noget med at sige til udbyderen, hvad det er for nogle solceller, som man gerne vil have, og så er det måske muligt at finde frem til nogle, som man bedre kan lide at kigge på end andre.
Husk på, at du trods alt gør noget godt for miljøet på den måde, og der er pæne at spare ved at vælge solceller i det lange løb.